Как да поръчам

 1. Разгледайте предложените модели гривни и изберете модела, който най-много Ви харесва.
 2. Натиснете бутона „Добави в количката“.
 3. Следвайте указанията, за да завършите Вашата покупка.
 4. В полето „Бележки към поръчката“ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ да посочите размера на китката, на която гривната ще бъде носена, или дължината на колието, което сте избрали.
 5. Очаквайте Вашето бижу да пристигне в рамките на 1-2 работни дни.
 6. Доставката се извършва с помощта на куриерска фирма “Еконт” в рамките на 1-2 работни дни. Заплащането се осъществява посредством наложен платеж. Ако избраното от Вас бижу не е в наличност, ще бъдете уведомени и помолени да потвърдите дали бихте желали бижуто да стигне до Вас 4 дни след направената поръчка.

В случай, че харесвате даден  модел гривна, но искате мънистата от естествени камъни да бъдат други, да са в друг цвят или да отговарят на зодия или определени свойства на камъка, моля, следвайте тези указания:

 1. Влезте във формата „Контакти“ и попълнете задължителните полета.
 2. В полето „Вашето съобщение“ напишете адрес, на който искате да получите гривната, размера на китката, на която тя ще бъде носена, посочете точното име на гривната и Вашите предпочитания относно мънистата от естествени камъни.
 3. Изпратете съобщението.
 4. Очаквайте до два часа на мейла си да получите потвърждение на Вашата заявка.
 5. Времето за изработка на гривна по поръчка е 2 дни, а времето за доставка е в рамките на 1-2 работни дни, т.е. поръчката Ви трябва да стигне до Вас за максимум 4 дни.
 6. Доставката се извършва с помощта на куриерска фирма “Еконт” в рамките на 1-2 работни дни и е безплатна за поръчка над 80 лева. Заплащането се осъществява посредством наложен платеж.

Поръчка може да направите и на телефон 0887 88 45 53!

Вашият коментар