За Jully’s Jewellery

Jully’s Jewellery е една осъществена мечта, а именно да създавам красиви бижута, които хората да харесват. Работата с естествени камъни ме вдъхновява. Не спирам да се удивлявам на красивите цветове и шарки, които природата може да създаде.
За мен Jully’s Jewellery не е поредното магазинче, което ще ви продаде гривна. Основната ми цел е да създавам бижута от естествени камъни, но на първо място стои качеството. Водена от това условие, се опитвам да направя наистина красиви украшения, които да бъдат удобни и да се съчетават лесно. Работя с подсилени професионални корди и тел, издръжлива на външно влияние, и следя за качеството на камъните.
С времето реших, че може би има хора, които като мен, харесват модели, но не и съчетаните в тях камъни, форми и цветове, или пък харесват цветовете, но не и формите. Затова и дадох възможността всеки да може да промени своето бижу. Не се страхувам, че няма да ви хареса изцяло моето, а в същото време ще бъда щастлива, че аз ще имам възможността да направя Вашето бижу, Вашия модел, с избраните от Вас естествени камъни. Не се колебайте да пишете и да задавате въпроси! Идеята е заедно да направим украшението, което Вие искате да притежавате или да подарите.
Естествено възможността да си подарите вече направени гривна, обеци или колие също стои пред Вас!
Благодаря за вниманието и приятно разглеждане !

Вашият коментар